Bali

Hoe u overtochten vanuit Bali naar Gili eilanden kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Bali naar Gili eilanden. De havens van 2 havens in Bali worden per boot verbonden met 4 havens in Gili eilanden.

Er zijn een gecombineerd 54 wekelijkse overtochten en een selectie van 6 Veerboot Routes verzorgd door 4 Veermaatschappijen waaronder Bluewater Express, Marlin Fast Boat, Gili Getaway & Bali Eka Jaya, met de kortste vaartijd van ongeveer 1 uur 30 minuten (Padangbai naar Gili Trawangan).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Bali and Gili eilanden een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Bali Gili eilanden Kaart

Klik voor Kaart

Over Bali:

Bali ligt tussen Java in het westen en Lombok in het oosten in de Kleine Sunda-eilanden, Indonesië.

Een klein eiland met een geschatte 10.000 tempels en een levendige kunst cultuur, Bali heeft veel meer te bieden dan mooie stranden en uitstekende surfen. Afgezien van zijn natuurlijke schoonheid, de happy-go-lucky Balinese manier van leven maakt het moeilijk om te vertrekken.

Kuta in het zuiden beschikt over een uitstekende nachtleven, Ubud wordt gekenmerkt door prachtige rijstvelden, terwijl het hart van het eiland wordt gedomineerd door de dramatische vulkanen en heuvels tempels en schrijnen, dus er is genoeg te zien op deze ongelooflijke eiland.

Reizen per boot is een handige manier om de mooie eilanden van Indonesië te verkennen en Bali is een geweldig uitgangspunt om dit te doen, met een paar havens langs de oostkust en frequent veerdiensten naar het nabijgelegen eiland Lombok en de Gili-eilanden.