Italië

Hoe u overtochten vanuit Italië naar Pianosa Eiland kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Italië en Pianosa Eiland, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Toremar. De Piombino naar Pianosa ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 2 uur 50 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Italië Pianosa Eiland overtocht tussen Piombino and Pianosa.

Italië Pianosa Eiland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Italië naar Pianosa Eiland

Over Italië:

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.

Over Pianosa Eiland:

Pianosa is een klein Italiaans eiland, het op 4 na grootste van het Toscaanse Archipel.

Pianosa's ongerepte natuur en unieke sfeer maken het een fantastische vakantiebestemming, weg van de toeristenwinkels en alledaagse attracties. Tevens heeft een unieke geschiedenis. In 1858 werd hier de landbouw strafkolonie gevestigd, toen gevangenen over enkele gebouwen verspreid werden en vee dreven. De maximaal beveiligde gevangenis werd in 1997 gesloten.