Elba

Hoe u overtochten vanuit Elba naar Pianosa Eiland kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Elba en Pianosa Eiland, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Toremar. De Rio Marina naar Pianosa ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 1 uur 50 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Elba Pianosa Eiland overtocht tussen Rio Marina and Pianosa.

Elba Pianosa Eiland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Elba naar Pianosa Eiland

Over Elba:

Het Mediterraanse Elba is een eiland van de Toscaanse Archipel in de Tyrreense Zee, gelegen op ongeveer 10 km afstand van Italië en 50 km ten oosten van het Franse Corsica.

Het eiland is een populaire vakantiebestemming, met name in de zomer wanneer er een duidelijke toename van mensen is die de kristalheldere wateren, zandstranden en koele schaduwen in de bossen komen opzoeken.

Over Pianosa Eiland:

Pianosa is een klein Italiaans eiland, het op 4 na grootste van het Toscaanse Archipel.

Pianosa's ongerepte natuur en unieke sfeer maken het een fantastische vakantiebestemming, weg van de toeristenwinkels en alledaagse attracties. Tevens heeft een unieke geschiedenis. In 1858 werd hier de landbouw strafkolonie gevestigd, toen gevangenen over enkele gebouwen verspreid werden en vee dreven. De maximaal beveiligde gevangenis werd in 1997 gesloten.