COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Eiland van Man

Veel mensen die nog nooit naar het eiland Man zijn geweest weten niet precies waar het ligt! Het eiland ligt aan de Ierse Zee, tussen Engeland, Schotland, Ierland en Wales, op minder dan 60 mijl ten westen van de kust van Lancashire, en is gemakkelijk te bereiken dankzij de uitstekende lucht en zee verbindingen.

Het eiland Man is een van de mooiste plekjes van Groot-Brittannië, een bergachtig eiland slechts eenendertig bij dertien mijl, met shoehorned sobere veengebieden en beboste valleien, zandstranden, fijne kastelen, verleidelijke smalspoor spoorwegen en scores van staande stenen en Keltische kruizen.

Het eiland Man is gespaard gebleven van de ergste uitwassen van de Britse toeristische sector, er is rust en stilte in overvloed, wandelingen rond het ongerepte honderd mijl kustlijn, hekjes en picknickplaatsen, landelijke dorpjes, stoomtreinen en cream tea - een weleer ensemble.

Hoewel de landschappen zijn prachtig, de belangrijkste toeristische attractie van het eiland is de Isle of Man TT motorraces gehouden in de eerste twee weken van juni - een razernij van snelheid en brandend rubber die motor fans trekt uit alle hoeken van de wereld.

Populaire veerbootmaatschappijen

Eiland van Man klantenrecensies

  • "steam packet"

    zeer tevreden zelfs veel hulp gekregen bij het vastleggen van de motorfietsen

    Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Eiland van Man