Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Heysham Veerboot Haven

  • Heysham Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Heysham vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Heysham Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Heysham Veerdiensten

Heysham Gids

Heysham Gids

Heysham is een kleine kustdorp in de buurt van Lancaster in het graafschap Lancashire. Het kijkt uit over Morecambe Bay en beschikt over twee kerncentrales, die zichtbare monumenten van heuvels in de omgeving vormen. Verborgen parel van Heysham is de kustkant Heysham Dorp, gericht op een groep van charmante zeventiende-eeuwse huisjes. De historie van deze vestiging gaat terug tot de prehistorie tijden, hoewel meest trotse historische voorwerp is de goed bewaard gebleven Viking hog's-back grafsteen in de kerk Saksische St. Peter's, gelegen in een romantische kerkhof onder de kopakker. De vroegere ruïnes van St Patrick's kapel beschikt over een prachtig uitkijkpunt over de baai en de heuvels in de verte merengebied. De haven werd in 1787 geopend en toen waren de handel en het dorp uitgebreid. Een wandeling rond de haven is een interessante en ontzettend lonende ervaring, en de korte wandeling naar boven op de Tithebarn Heuvel wordt beloond met een prachtig uitzicht.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.