Heysham naar Douglas Veerboot

De Heysham Douglas veerdienst verbindt Engeland met Eiland van Man. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Steam Packet. De veerdienst gaat maximaal 13 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 45 minuten.

Heysham Douglas vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Heysham - Douglas Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Heysham Douglas tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Heysham Douglas boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Heysham Gids

Heysham is een dorp aan de kust in de buurt van Lancaster in het graafschap Lancashire in het noordwesten van Engeland en kijkt uit over de baai van Morecambe. Het charmante dorpje aan de zee ligt slechts een paar mijl van zowel Lancaster als Morecambe. Heysham is vol van mooie 17e eeuwse huisjes en zijn kleurrijke bloemenpracht heeft het Britain in Bloom's Gold Small Village twee keer gewonnen! Twee zeer merkbaar bezienswaardigheden dicht bij het dorp zijn de twee kerncentrales. Binnen een relatief klein gebied vindt u bossen, geopend grasland, zandstranden en diepe rotsen zwembaden.

De Isle of Man Steam Packet Company verzorgt veerdiensten vanuit Heysham naar Douglas, Isle of Man, en naar Ierland. Er zijn regelmatige snelboten en schepen die langs deze route gaan, met een reistijd van 2 uur en 3 uur 30 minuten respectievelijk. De faciliteiten in de haven zijn een lounge met een televisie, automaten, een snackbar, een restaurant Little Chef, toiletten, ook voor gehandicapten en een speelgebied voor de kinderen.

Douglas Gids

Gelegen aan de oostkust van het eiland, Douglas is de grootste stad op het eiland en biedt een breed scala aan attracties. De stad staat op de rand van een twee mijl prachtige baai en zandstrand, met drukke promenades een bijenkorf van activiteit. Bezoekers van de stad kunnen een tocht langs de promenade op de paardentram, waar een prachtig uitzicht op zee kan worden gevonden nemen. Voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in het verkennen van het erfgoed van het eiland, Douglas is een geweldige plek om te beginnen. Het verhaal van Mann trail, die u begeleidt rond de meest iconische locaties, begint bij de Manx Museum. Een reis naar de Grote Unie Camera Obscura op Douglas Head is ook een bezoek waard. Voor de benzine hoofden, een bezoek aan de TT Grandstand, waar u een bird's eye view van de start en de finish zal hebben als de fietsen proberen de slopende 37¾ mijl Mountain Course.

De Steam Packet Company biedt veerdiensten naar het eiland Man, vanuit Heysham, Liverpool, Dublin en Belfast. Passagiers kunnen kiezen tussen de conventionele ferry, de Ben-mijn-Chree, die het hele jaar door opereert vanuit Birkenhead, Heysham, Dublin en Belfast, of de fast ferry, Manannan, met diensten tussen maart en November, vanuit Liverpool, Dublin en Belfast. Aan boord van beide schepen vindt u winkels, cafés en bars, evenals premium en executive lounges. Huisdieren zijn ook toegestaan op sommige schepen.