Engeland

Hoe u overtochten vanuit Engeland naar Eiland van Man kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Engeland en Eiland van Man, met een gecombineerde 25 afvaarten per week. Steam Packet biedt 2 routes, Heysham naar Douglas gaat 13 keer per week & Liverpool naar Douglas ongeveer 12 keer wekelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Engeland naar Eiland van Man.

Engeland Eiland van Man Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Engeland naar Eiland van Man

Over Engeland:

Engeland bestaat uit de centrale en zuidelijke delen van Groot Brittannië, liggend in de Noord Atlantische Oceaan. Het land is het grootste van de vier "thuislanden" die samen het Verenigd Koninkrijk vormen en omvat tevens meer dan 100 eilanden, waaronder Wight en de Scilly-eilanden.

Londen is de hoofdstad van zowel Engeland als het Verenigd Koninkrijk. De grootse en gevarieerde metropool is een wereldstad op gebied van financiën, cultuur en mode.

Over Eiland van Man:

Het eiland Man is een Brits Kroonbezit gelegen tussen Groot Brittannië en Ierland.

De charmante stadjes en dorpen, stenen kerken, historische kastelen en forten doen een reis naar Man voelen alsof u terug in de tijd reist. De 160 kilometer lange kustlijn en zandstranden, die in contrast staan met rotsachtige klippen, maken van uw verblijf een unieke ervaring.