COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Celtic Link Ferries

Celtic Link Ferries bood veerdiensten aan van Rosslare naar Cherbourg, voor zowel passagiers als vrachtwagens. In 2014 werd Celtic Link Ferries overgenomen door Stena Line.

Celtic Link Ferries werd in 2005 opgericht om te voldoen aan de vraag naar een regelmatige en betrouwbare veerdienst voor auto's, vracht en passagiers tussen Rosslare en Cherbourg. Celtic Link Ferries leverde een uitstekende service tegen lage tarieven op het traject tussen Ierland en Frankrijk.

Celtic Link Ferries presenteerde zich als een gedurfde, innovatieve en vooral kosteneffectieve veerbootmaatschappij op de route tussen Ierland en Frankrijk.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Celtic Link Ferries raadplegen en Celtic Link Ferries veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Celtic Link Ferries ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Celtic Link Ferries routes