Celtic Link Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Celtic Link Ferries

Celtic Link Ferries bood veerdiensten aan van Rosslare naar Cherbourg, voor zowel passagiers als vrachtwagens. In 2014 werd Celtic Link Ferries overgenomen door Stena Line.

Celtic Link Ferries werd in 2005 opgericht om te voldoen aan de vraag naar een regelmatige en betrouwbare veerdienst voor auto's, vracht en passagiers tussen Rosslare en Cherbourg. Celtic Link Ferries leverde een uitstekende service tegen lage tarieven op het traject tussen Ierland en Frankrijk.

Celtic Link Ferries presenteerde zich als een gedurfde, innovatieve en vooral kosteneffectieve veerbootmaatschappij op de route tussen Ierland en Frankrijk.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Celtic Link Ferries raadplegen en Celtic Link Ferries veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Celtic Link Ferries ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.