Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Amalfi Veerboot Haven

  • Amalfi Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Amalfi vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Amalfi Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Amalfi Veerdiensten

Amalfi Gids

Amalfi Gids

Amalfi ligt aan de zuidwestzijde van het Italiaanse vasteland in de provincie Salerno, aan de voet van de adembenemende en befaamde bergachtige kustlijn ten zuiden van Napels. Amalfi is een van de grotere stadjes aan de Amalfikust. De straatjes die de pleinen met elkaar verbinden zijn vol met restaurantjes, souvenirwinkels en toeristen. Amalfi wordt gezien als de parel van de beroemde Amalfikust en is een populaire uitvalsbasis voor toeristen die de omgeving willen verkennen. De grootste toeristenstroom loopt van de lente tot de herfst, met pieken tussen juni en september.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.