Ischia
Capri
Veerboten naar Gulf of Napoli
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Ischia naar Capri Veerboot

De Ischia Capri veerdienst verbindt Gulf of Napoli met Gulf of Napoli en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Alilauro veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 45 minuten Terwijl de veerdienst van Alicost vertrekt tot 7 keer per week en duurt 1 uur 7 minuten.

Dus dat is een totaal van 14 overtochten per week op de Ischia Capri route tussen Gulf of Napoli en Gulf of Napoli. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Ischia naar Capri?

De reistijd per veerboot van Ischia naar Capri is ongeveer 56m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Ischia naar Capri?

De prijs van de ferry overtocht van Ischia naar Capri kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Ischia naar Capri is 105 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Ischia naar Capri?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Ischia naar Capri. Dit zijn
  • Alilauro
  • Alicost

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Ischia naar Capri?

Boek overtochten van Ischia naar Capri via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Ischia naar Capri?

Ja, je kunt als voetpassagier van Ischia naar Capri reizen met
  • Alilauro
  • Alicost

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Ischia naar Capri?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Ischia naar Capri?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Alilauro

Wat is de afstand tussen Ischia en Capri?

De afstand van Ischia naar Capri is ongeveer 21 zeemijlen.

Ischia Gids

Ischia is een Italiaans eiland gelegen aan de Tyrreense Zee, aan de noordkant van de Golf van Napels, die ligt op ongeveer 30 km afstand ligt. Ischia is het grootste van de Brandende Eilanden en ligt op ongeveer 10 km van oost naar west en 7 km van noord naar zuid. Het vulkanische eiland is bijna volledig bedekt door bergen met zijn hoogste punt op 788 meter boven de zeespiegel.

Het toeristische industrie van het eiland is grotendeels neer op haar thermale baden, warmwaterbronnen en vulkanische modder die veroorzaakt worden door de vulkanische activiteit op het eilanden. Het eiland is populair bij veel toeristen uit Europa en Azië. Afgezien van de thermen, het eiland heft veel te bieden. De Aragonese Castle (Castello Aragonese) werd gebouwd op een rots in de buurt van het eiland in 474 voor Christus en is vandaag de dag is het meest bezochte monument op het eiland, die toegankelijk is via een tunnel waarlangs een kleine kapel ligt die ingewijd werd door Johannes Joseph van het Kruis.

Vanuit de haven van Ischia vertrekken veerboten naar Napels, Pozzuoli en Procida.


Capri Gids

Het eiland Capri is gelegen aan de baai van Napels, ten zuiden van de stad Napels en in de buurt van de top van de Amalfi schiereiland, in de regio Campanië van Zuid-Italië. Een bezoek aan Capri is een hoogtepunt van een Napels of Amalfi kust vakantie. Capri is een betoverende en pittoreske eiland gemaakt van kalksteen. Doorheen de geschiedenis van het eiland is een favoriet met Romeinse keizers, de rijken en beroemdheden, kunstenaars en schrijvers is geweest, en nog steeds een van de Middellandse Zee must-see plekken. Enkele van de belangrijkste kenmerken van het eiland zijn de Marina Piccola (de kleine haven), de Belvedere van Tragara (een hoge promenade met villa's), de kalksteen steile rotsen genaamd zee stapels dat project boven de zee (de Faraglioni), de stad van Anacapri, de Blue Grotto (Grotta Azzurra), en de ruïnes van de keizerlijke Romeinse villa's.

Het eiland is verbonden door frequente veerboten en draagvleugelboten naar de stad Napels en Sorrento op de kust van Amalfi. Er zijn ook minder frequente veerboten naar Positano op de Amalfi kust en het eiland Ischia.


Ischia naar Capri Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26/05/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Alilauro 10:45 11:30 45 minuten Alledaags
Alicost 17:15 18:22 1 uur 7 minuten Ma, za, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.