Spanje

Hoe u overtochten vanuit Spanje naar Algerije kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Spanje naar Algerije. De havens van 4 havens in Spanje worden per boot verbonden met 4 havens in Algerije.

Er zijn een gecombineerd 15 wekelijkse overtochten en een selectie van 6 Veerboot Routes verzorgd door 3 Veermaatschappijen waaronder Balearia, Trasmediterranea & Algerie Ferries, met de kortste vaartijd van ongeveer 8 uur 1 minuut (Almeria naar Oran).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Spanje and Algerije een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Spanje Algerije Kaart

Klik voor Kaart

Over Spanje:

Spanje is een land op het Iberisch Schiereiland en wordt in het zuiden en oosten begrenst door de Middellandse Zee.

Dankzij het geweldige weer, de geografische ligging, mooie kustlijn en het gevarieerde landschap is Spanje één van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld.

In hoofdstad Madrid lopen alle bochtige straatjes richting het centrum van de stad. Terwijl de favoriete toeristenbestemming Barcelona bekend staat om de geweldige kunst van Gaudí.

Over Algerije:

Met de langste grenzen op het continent en een 1644 kilometer lange kustlijn met uitzicht op de Middellandse Zee, Algerije is een van de grootste parels van Afrika.

Het land is echter het best bekend voor zijn prachtige regio Sahara, met meer dan vier vijfde van zijn 2.381.741 vierkante kilometer grote landmassa gedrapeerd in de woestijn. Ook, kenmerk van de meeste Noord-Afrikaanse landen, Algerije is gevuld met oude ruïnes daterend terug tot de Romeinse en Byzantijnse tijden, de meest bekende is de stad van Timgad, in de buurt van Batna.

Mooie steden zijn er ook in overvloed. De hoofdstad Algiers wordt bepaald door de Franse koloniale gebouwen, Annaba heeft adembenemende basilieken naast turquoise wateren en, als de oudste stad van de provincie, Constantine biedt historische wonderen om elke hoek.

Met verschillende havens langs de Middellandse Zeekust, zijn Algerije en Zuid-Europa goed verbonden per boot. Landen als Spanje, Frankrijk en Italië bieden regelmatig overtochten, verzorgd door een brede selectie van veerbootmaatschappijen.