Vergelijk overtochten van Singapore naar Bintan Island
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Singapore

Singapore is een land en stadstaat in Zuidoost-Azië, gelegen op het zuidelijkste puntje van het Maleisisch schiereiland. Hoewel het een piepklein land is, is Singapore uitgegroeid tot een van 's werelds grootste commerciële hubs met het op drie na grootste financiële centrum.

42% van de populatie is buitenlands, een van de redenen dat Singapore een jong en divers land met vele verschillende talen, culturen en religies is.

Over Bintan Island

Het Indonesische eiland Bintan is gelegen tussen de Riau-eilanden, en heeft uitzicht op Singapore, aan de overkant van de straat.

Na Bali, Bintan Island is het meest bevorderd bestemming van Indonesië, met een primaire focus rond de diverse resorts die de noordelijke kant van het eiland bezetten, bestaande uit negen resorts bekend als Bintan Resorts.

Bintan Resorts worden verspreid over een oppervlakte van ongeveer driehonderd hectare, en bieden ongerepte witte stranden, luxe hotels, golfbanen, wereldklasse faciliteiten en een tropisch klimaat.

De meeste bezoekers van Bintan komen met de veerboot vanuit Singapore Tanah Merah-poort die aan bij Bandar Bentan Telani in het noorden en Tanjung Pinang op de eilanden westzijde komt. De Bintan Resorts Ferries bediend catamaran duurt iets minder dan een uur om de reis naar Bentan Telani te voltooien terwijl de Sindo Ferry overtocht naar Tanjung Pinang in het westen, duurt ongeveer twee uur.

Veerboten van Singapore naar Bintan Island

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.