COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Bintan Island

Bintan Island is te vinden in de Riau archipel van Indonesië, die zelf bestaat uit ongeveer drieduizend eilanden van verschillende grootte.

Bintan heeft een tropisch klimaat met temperaturen die zelden onder 21°C dalen of boven de 32°C stijgen voor de meerderheid van het jaar. De meest populaire tijd om te bezoeken is in het algemeen tussen de maanden april en september.

De belangrijkste toeristische attractie is Bintan Resorts, in het noordelijke gebied van Bintan Island, een fantastische vakantiebestemming, bestaande uit negen resorts met uitzicht op de Zuid-Chinese Zee. Het eiland biedt iets voor elke reiziger waaronder internationale hotels met prachtige uitzichten, de beste golfbanen in Azië, watersport en avontuur maar is ook een ideale bestemming voor ontspanning en wellness.

Voor degenen die naar het eiland reizen met de veerboot, de vertrekhaven is gelegen aan de Singapore Strait, iets minder dan een uur weg van Tanah Merah ferry terminal, Singapore, met twee actieve veerbootmaatschappijen. De ferry overtocht verzorgd door Bintan Resorts Ferries met hun vier catamarans, en de schepen komen aan bij Bandar Bentan Telani in het noorden van het eiland. Sindo Ferry biedt de langere overtocht naar Tanjung Pinang, in het westen van Bintan Island.

Populaire veerbootmaatschappijen

    • 1 Afvaart / Week 1 uur
    • Prijsaanvraag

Bintan Island klantenrecensies

  • "Prima geregeld"

    Alles verliep vlot en goed. Netjes geregeld. Eten en drinken te koop aan boord. Alleen vanuit Bintan naar Singapore terug had men geen immigratieformulier verstrekt bij het ophalen van de tickets of op de boot. Deze moesten we in Singapore bij de immigratiedienst nog invullen. Verder een goede reis gehad.

    Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Bintan Island