Samos eiland

Hoe u overtochten vanuit Samos eiland naar Egeïsche eilanden kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Samos eiland naar Egeïsche eilanden. Er zijn 3 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 15 Veerboot Routes die Pythagorio naar Fournoi & Agios Kirikos, Karlovassi naar Evdilos, Chios, Fournoi, Vathi, Agios Kirikos, Limnos (Myrina) & Mytilene, Vathi naar Chios, Mytilene, Limnos (Myrina), Agios Kirikos, Evdilos & Fournoi, Karlovassi naar Evdilos, Chios, Fournoi, Vathi, Agios Kirikos, Limnos (Myrina) & Mytilene, Vathi naar Chios, Mytilene, Limnos (Myrina), Agios Kirikos, Evdilos & Fournoi & Karlovassi naar Evdilos, Chios, Fournoi, Vathi, Agios Kirikos, Limnos (Myrina) & Mytilene verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Samos eiland en Egeïsche eilanden is Karlovassi naar Vathi, met een vaartijd van ongeveer 50 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Samos eiland Egeïsche eilanden Kaart

Klik voor Kaart

Over Samos eiland:

Samos is een Grieks eiland in de Oost-Egeïsche Zee, gelegen ten zuiden van Chios en ten noorden van Patmos en de Dodekanesos.

In de oudheid was Samos een uitzonderlijk rijke en machtige stadstaat, bekend om haar wijngaarden en wijn productie.
Tegenwoordig wordt Samos vaak gezien als één van de mooiste Helleense eilanden. Mensen komen hier voor de witte zandstranden, pittoreske dorpjes, vissershavens en plaatselijk gemaakte wijnen.

Over Egeïsche eilanden:

De Egeïsche eilanden zijn een groep eilanden aan de Egeïsche Zee, waarvan de meeste tot Griekenland behoren en de rest tot Turkije.

Gelegen tussen het zuiden en oosten van het Griekse vasteland en in het westen van Turkije, de Egeïsche eilanden bestaan uit zeven groepen, namelijk de noordoostelijke Egeïsche eilanden, Sporaden, Euboea, Argosaronic Eilanden, Cycladen, Dodekanesos en Kreta.

De eilanden aan de Egeïsche Zee hebben azuurblauwe water, warmwaterbronnen, vesting dorpen, rijke geschiedenis, heerlijke zeevruchten en een aantal van de mooiste stranden in Griekenland. De Egeïsche eilanden bieden de bezoekers van de regio een onvergetelijke en authentieke ervaring.

Net als de meeste eiland groepen, reizen per veerboot is de meest populaire en in veel gevallen de enige manier van reizen en de regio wordt bediend door een groot aantal veerbootmaatschappijen vanuit het grote aantal havens.