Nederland

Hoe u overtochten vanuit Nederland naar Engeland kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Nederland en Engeland, met een gecombineerde 28 afvaarten per week. P&O Ferries biedt 1 Route, Rotterdam naar Hull die 7 keer wekelijks gaat. Stena Line biedt 1 Route, Hoek van Holland naar Harwich die 14 keer wekelijks gaat. DFDS Seaways biedt 1 Route, Amsterdam (IJmuiden) naar Newcastle die 7 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Nederland naar Engeland.

Nederland Engeland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Nederland naar Engeland

Over Nederland:

Nederland is een Europees land grenzend aan Duitsland in het Oosten en België in het Zuiden en een westkust in het Oosten.

Nederland is een van de dichtst bevolkte landen ter wereld, maar de pittoreske dorpjes, tulpen en windmolens trekken nog steeds velen toeristen. De aanwezigheid van vele rivieren en kanalen betekend dat het strand nooit ver weg is.

Over Engeland:

Engeland is het grootste en dichtst bevolkte van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen. Het is de regio in het midden en zuiden van het Verenigd Koninkrijk en wordt begrensd door Schotland in het noorden en Wales in het westen.

Engeland kan opgedeeld worden in Noord-Engeland, de Midlands en Zuid-Engeland. In het zuiden ligt Londen, hoofdstad en financieel en cultureel centrum.