La Gomera

Hoe u overtochten vanuit La Gomera naar Tenerife kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen La Gomera en Tenerife, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Fred Olsen Express & Naviera Armas. De San Sebastian de la Gomera naar Los Cristianos ferry overtocht opereert dagelijks met een geplande vaartijd van ongeveer 50 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze La Gomera Tenerife overtocht tussen San Sebastian de la Gomera and Los Cristianos.

La Gomera Tenerife Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van La Gomera naar Tenerife

Over La Gomera:

La Gomera is het op één na het kleinste van de bewoonde Canarische Eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan bij de kust van Afrika.

Het ongecultiveerde, onaangetaste, prachtige La Gomera kan het beste te voet verkend worden. Over het hele eiland bevinden zich talloze paden en wandelingen die dwars door de regenwouden en het nationale park leiden. Aan het einde van de valleien zijn meestal stranden van verschillende kwaliteit te vinden.

Over Tenerife:

Van de Canarische Eilanden is Tenerife het grootste en bekendste. Het heeft een kustlijn van 350 km en trekt jaarlijks meer 10 miljoen bezoekers.

De voornaamste reden dat mensen op Tenerife neerstrijken is de zon die het hele jaar schijnt. Hierdoor is de kust van Tenerife de populairste winterzon bestemming van de Britten.

Naast de fantastische stranden en zonneschijn heeft deze plek nog veel meer te bieden, waaronder ravijnen, klippen, bossen en zelfs fossielen van pre-historische dieren. Er bestaat geen twijfel dat elke bezoeker met een onvergetelijke ervaring Tenerife zal verlaten.