Jersey

Hoe u overtochten vanuit Jersey naar Frankrijk kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Jersey en Frankrijk, met een gecombineerde 17 afvaarten per week. Condor Ferries biedt 1 Route, Jersey (St Helier) naar St Malo die 5 keer wekelijks gaat. Manche Iles Express biedt 2 routes, Jersey (St Helier) naar Granville gaat 8 keer per week & Jersey (St Helier) naar Carteret ongeveer 4 keer wekelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Jersey naar Frankrijk.

Jersey Frankrijk Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Jersey naar Frankrijk

Over Jersey:

Jersey is een Brits Kroonbezit en het grootste en meest zuidelijk gelegen eiland van de Kanaaleilanden.

Gelegen in het Kanaal tussen Engeland en Frankrijk en een reflectie van haar fascinerende en complexe geschiedenis. Jersey biedt een onaangetast landschap met een uniek mix van Britse en Franse invloeden, welke het eiland een geweldige bestemming maken voor een interessant weekendje weg.

Over Frankrijk:

Frankrijk is al 20 jaar een van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld en is geografisch een van de meest diverse landen van Europa.

In Frankrijk gaat het niet allen om de Eiffeltoren en de glimlach van Mona Lisa; Zelfs de prachtige dorpjes, beeldschone weilanden met lavendel en wijngaarden zijn nog maar het topje van de ijsberg wat attracties betreft. Dit is een land dat altijd iets nieuws te bieden heeft.