Griekenland

Hoe u overtochten vanuit Griekenland naar Ikaria kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Griekenland naar Ikaria. Er zijn 2 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 31 Veerboot Routes die Fournoi naar Agios Kirikos & Evdilos, Patmos naar Agios Kirikos, Lipsi naar Agios Kirikos, Kalymnos naar Agios Kirikos, Kos naar Agios Kirikos, Pythagorio naar Agios Kirikos, Rodos naar Agios Kirikos, Mykonos naar Evdilos & Agios Kirikos, Fournoi naar Agios Kirikos & Evdilos, Piraeus naar Evdilos & Agios Kirikos & Karlovassi naar Agios Kirikos & Evdilos verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Griekenland en Ikaria is Fournoi naar Agios Kirikos, met een vaartijd van ongeveer 20 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Griekenland Ikaria Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Griekenland naar Ikaria

Over Griekenland:

Griekenland is een land in Zuid Europa met een van de langste kustlijnen ter wereld. Het deelt grenzen met Albanië, Macedonië, Bulgarije en Turkije en heeft eilanden in de Egeïsche, Ionische en Mediterraanse Zeeën.

De fantastische stranden, witte huizen, historische locaties en het zonnige zomerweer lokken met name tussen april en oktober enorme aantallen toeristen naar het land, waardoor het een van de populairste vakantiebestemming ter wereld is.

Over Ikaria:

Ikaria is een Grieks eiland in de Noord-Egeïsche Zee gelegen ten westen van Samos en ten zuiden van Chios.

In tegenstelling tot sommige andere Griekse eilanden is Ikaria met een ontspannen en weinig opdringerig toerisme haar tradities en bevolking trouw gebleven.

Naast de zanderige kiezelstranden en natuurlijke schoonheid staat Ikaria ook bekend als het Griekse ouderdomseiland omdat inwoners gemiddeld tien jaar langer leven dan in de rest van West-Europa.