Fuerteventura

Hoe u overtochten vanuit Fuerteventura naar Lanzarote kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Fuerteventura en Lanzarote, verzorgd door 3 Veermaatschappijen – Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero & Naviera Armas. De Corralejo naar Playa Blanca ferry overtocht opereert dagelijks met een geplande vaartijd van ongeveer 25 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Fuerteventura Lanzarote overtocht tussen Corralejo and Playa Blanca.

Fuerteventura Lanzarote Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Fuerteventura naar Lanzarote

Over Fuerteventura:

Fuerteventura is na Tenerife het tweede grote eiland van de Canarische eilanden, bij de kust van Afrika in de Atlantische Oceaan.

Fuerteventura is in 2009 door UNESCO tot biosfeerreservaat verklaard en is één van de meest attractieve vakantiebestemmingen voor geïnteresseerden in cultureel erfgoed, milieu en duurzaamheid.

Fuerteventura is 'Het Eiland van de Eeuwige Lente' en de stranden en ruige natuur lokken het hele jaar door toeristen.

Over Lanzarote:

Lanzarote zowel het noordelijkste als oostelijkste én op drie na grootste eiland van de Canarische Eilanden, gelegen in de Atalantische Oceaan.

Door de vulkaanuitbarstingen in de 18e en 19e eeuw heeft het eiland een spectaculair uiterlijk. De witte zandstranden en heldere wateren staan in mooi contrast met het prachtige vulkaanlandschap. Het Nationale Park, dat in de omgeving van de uitbarstingen ligt, is nu één van de grootste attracties van het eiland.