Estland

Hoe u overtochten vanuit Estland naar Finland kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Estland en Finland, met een gecombineerde 17 afvaarten per dag. Tallink Silja biedt 3 routes, Tallinn naar Helsinki gaat 6 keer per dag, Tallinn naar Mariehamn ongeveer 7 keer wekelijks & Muuga naar Vuosaari ongeveer 11 keer wekelijks. Viking Line biedt 2 routes, Tallinn naar Helsinki gaat 3 keer per dag & Tallinn naar Mariehamn ongeveer 7 keer wekelijks. Eckerö Line biedt 2 routes, Tallinn naar Helsinki gaat 3 keer per dag & Muuga naar Vuosaari ongeveer 10 keer wekelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Estland naar Finland.

Estland Finland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Estland naar Finland

Over Estland:

Estland is een land in de Baltische regio van Noord Europa, grenzend aan de Golf van Finland in het noorden, de Baltische Zee in het westen, Letland in het zuiden en Rusland in het oosten.

Ondanks het kleine formaat is dit land extreem dynamisch met omvangrijke kustlijn en prachtige stranden. Het zomerseizoen is kort, maar Estland biedt meer dan alleen stranden. De middeleeuwse binnenstad van Tallinn biedt inzicht in een door de voormalige Sovjet Unie bezet land dat nu lid is van de EU.

Over Finland:

Finland is een van 's werelds noordelijkst gelegen landen. Het ligt in Noord-Europa en deelt grenzen met Zweden, Noorwegen en Rusland.

Finland is een land met contrasterend weer, met de middernachtzon tijdens de warme zomerseizoenen en het noorderlicht tijdens de donkere, koude winterseizoenen. De onaangetaste bossen en duizenden eilanden en meren zorgen voor een overvloed aan mogelijkheden om van de natuurlijke omgeving te genieten.