Elba

Hoe u overtochten vanuit Elba naar Italië kunt boeken

Er zijn 4 veerboot routes tussen Elba en Italië, met een gecombineerde 62 afvaarten per dag. Corsica Ferries biedt 1 Route, Portoferraio naar Piombino die 3 keer dagelijks gaat. Moby Lines biedt 2 routes, Portoferraio naar Piombino gaat 12 keer per dag & Cavo naar Piombino ongeveer 4 keer dagelijks. Toremar biedt 4 routes, Portoferraio naar Piombino gaat 21 keer per dag, Cavo naar Piombino ongeveer 5 keer dagelijks, Rio Marina naar Piombino ongeveer 8 keer dagelijks & Rio Marina naar Pianosa ongeveer 1 keer per week. Blu Navy biedt 1 Route, Portoferraio naar Piombino die 8 keer dagelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Elba naar Italië.

Elba Italië Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Elba naar Italië

Over Elba:

Het Mediterraanse Elba is een eiland van de Toscaanse Archipel in de Tyrreense Zee, gelegen op ongeveer 10 km afstand van Italië en 50 km ten oosten van het Franse Corsica.

Het eiland is een populaire vakantiebestemming, met name in de zomer wanneer er een duidelijke toename van mensen is die de kristalheldere wateren, zandstranden en koele schaduwen in de bossen komen opzoeken.

Over Italië:

Italië is een laarsvormig land, gelegen aan de Middellandse Zee, Tyrreense Zee, Ionische Zee en Adriatische Zee.

Italië staat op de vijfde plek van meeste bezochte landen ter wereld en bezit meer UNESCO werelderfgoederen dan elk ander land. Hoewel Rome, Milaan, Venetië en Florence de populairste bestemmingen zijn, is het vanwege de enorme kunst-, cultuur- en literatuurcollecties uit verschillende historische periodes en regio's onmogelijk om te zeggen wat de interessantste locatie is.