Corsica

Hoe u overtochten vanuit Corsica naar Frankrijk kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Corsica naar Frankrijk. Er zijn 3 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 13 Veerboot Routes die Ajaccio naar Nice, Ile Rousse naar Nice, Toulon & Marseille, Ajaccio naar Nice, Toulon & Marseille, Bastia naar Nice, Toulon & Marseille, Ile Rousse naar Nice, Toulon & Marseille, Porto Vecchio naar Toulon, Nice & Marseille, Ajaccio naar Nice, Toulon & Marseille, Bastia naar Nice, Toulon & Marseille, Ile Rousse naar Nice, Toulon & Marseille, Porto Vecchio naar Toulon, Nice & Marseille & Ajaccio naar Nice, Toulon & Marseille verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Corsica en Frankrijk is Ile Rousse naar Nice, met een vaartijd van ongeveer 4 uur 58 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Corsica Frankrijk Kaart

Klik voor Kaart

Over Corsica:

Gelegen ten westen van Italië en zuidoosten van Frankrijk aan de Middellandse Zee, het eiland Corsica heeft een mix van culturen en is een van de mooiste kusten van Europa.

Fijne keuken, pittoreske stranden, kristalheldere wateren en historische bezienswaardigheden, op Corsica vindt u al de beste dingen die de Middellandse Zee te bieden heeft. U kunt in de ochtenden genieten van de Corsicaanse zon, 's middags genieten van watersport, en dwalen door de charmante stadjes heuveltop bij zonsondergang, het bewonderen van de middeleeuwse burchten langs de weg.

Als een eiland in het hart van de Middellandse Zee, Corsica is een geweldig uitgangspunt voor een groot aantal Europese bestemmingen. Er zijn meerdere ferry havens langs de 1000 kilometer lange kustlijn, waardoor het nog makkelijker om over te varen naar populaire vakantiebestemmingen zoals het vasteland van Frankrijk, Italië en Sardinië.

Over Frankrijk:

Frankrijk is al 20 jaar een van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld en is geografisch een van de meest diverse landen van Europa.

In Frankrijk gaat het niet allen om de Eiffeltoren en de glimlach van Mona Lisa; Zelfs de prachtige dorpjes, beeldschone weilanden met lavendel en wijngaarden zijn nog maar het topje van de ijsberg wat attracties betreft. Dit is een land dat altijd iets nieuws te bieden heeft.