COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Tanger Med - Gibraltar is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Tanger Med naar Gibraltar Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Marokko naar Gibraltar pagina.

Tanger Med - Gibraltar Veerbootmaatschappij

Tanger Med naar Gibraltar Veerboot

Ontvang de beste deals op veerdiensten tussen Marokko en Gibraltar op de Tanger Med naar Gibraltar route met Direct Ferries en vergelijk tevens alternatieven waar beschikbaar.

Wij ontvangen de actuele tarieven voor Tanger Med naar Gibraltar rechtstreeks van de boekingssystemen van de veermaatschappijen en vergelijken alle opties zodat u de beste deal voor uw overtocht krijgt. Het vinden van een tarief en boeken van uw ferry ticket naar Gibraltar kan niet eenvoudiger!

Het vinden van een veertarief is snel en gemakkelijk! Selecteer eenvoudigweg uw plaats van vertrek in Zoek en boek, Tanger Med Gibraltar in het route menu, aantal personen en klik vervolgens op zoek.

Tanger Med Gids

De vrachthaven van Tangier-Med ligt op ongeveer 40 kilometer ten oosten van de Marokkaanse stad Tangier. De haven werd in 2007 geopend en behoort tot de grootste havens van het Middellandse Zeegebied en Europa. In 2009 ging de tweede fase van de ontwikkeling van het havengebied van start om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag. Vanuit de haven vertrekken eveneens passagiersveerdiensten. In de moderne passagiersterminal bevinden zich een geldwisselkantoor, kleine winkel, café en geldautomaten.

De historie van Tangier wordt beïnvloed door de vele culturen en beschavingen die sinds de vijfde eeuw hun sporen hebben achtergelaten in de stad. Tangier was door de eeuwen heen een toevluchtsoord voor vele culturen. In de jaren twintig was Tangier een populaire bestemming voor vele Europese en Amerikaanse diplomaten, spionnen, schrijvers en zakenlieden.


Gibraltar Gids

Gibralta is gelegen aan de zuidkant van het Iberisch schiereiland, aan de ingang van de Middellandse Zee, en is een Brits overzees gebied. Het kleine eiland deelt een grens met Spanje en is een belangrijke mijlpaal in het gebied. De Britse militairen van oudsher gedomineerd Gibraltar economie, met de marinewerf verstrekken van het grootste deel van de economische activiteit. Echter, dit is afgenomen in de afgelopen decennia, en is naar schatting goed voor slechts 7% van de lokale economie, in vergelijking met meer dan 60% in 1984. Vandaag de dag, is Gibraltar economie gedomineerd door vier grote sectoren: financiële dienstverlening, online gokken, scheepvaart en toerisme. Gibraltar is een populaire haven voor cruiseschepen en trekt veel dagjesmensen uit resorts in Spanje. The Rock is een populaire toeristische attractie, met name onder Britse toeristen en inwoners in de zuidelijke kust van Spanje. Het is ook een populaire winkelbestemming, en alle prijzen van de goederen en diensten zijn ex BTW.

Een veerdienst is beschikbaar tussen Gibraltar en Tanger in Marokko. Passagiers- en vrachtschepen komen aan in de haven van Gibraltar.