COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Batam

Het Indonesische eiland Batam ligt in het Riau ongeveer twaalf mijl ten zuiden van Singapore, tussen de eilanden Bintan en Bulan.

Met Singapore als een rolmodel, heeft Batam zich snel omgezet in een bloeiende toeristische bestemming met luxe merknaam hotels golfbanen winkelcentra met belastingvrij winkels, een moderne luchthaven en talloze veerboot havens en badplaatsen.

Reizen naar Batam per veerboot is eenvoudig met honderden afvaarten elke week vanaf Singapore naar de vijf ferry havens verspreid over de top van het eiland. De meerderheid van de veerboten vertrekken uit de Singapore Harbourfront Centre terminal in het zuiden met een extra route af te wijken van de Tanah Merah terminal aan de zuidoostelijke hoek van Singapore.

Veerboten die vanaf Harbourfront vertrekken varen naar Batam Centre, Sekupang, Haven Bay en Waterfront terwijl veerboten die vanaf Tanah Merah vertrekken varen van en naar Nongsapura aan de noord-oost kant van het eiland. De reistijden over de Singapore Strait naar Batam zijn over het algemeen tussen de vijftig en zeventig minuten.

Alle grensovergangen worden aangeboden door high speed ferries met ruime en comfortabele stoelen, evenals een business class accommodatie voor degenen die een beetje meer luxe willen.

Met zoveel routes en maatschappijen, vergelijk alle beschikbare mogelijkheden om de beste deal te krijgen.

Populaire veerbootmaatschappijen

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Batam