COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Batam Centre - Tanah Merah is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Batam naar Singapore pagina.

Batam Centre - Tanah Merah Veerbootmaatschappij

    • 5 Afvaarten / Dag 59 min
    • Prijsaanvraag
    • 7 Afvaarten / Week 1 uur
    • Prijsaanvraag

Batam Centre naar Tanah Merah Veerboot

De Batam Centre Tanah Merah veerdienst verbindt Batam met Singapore en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Majestic Fast Ferry veerdienst gaat tot 5 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 59 minuten Terwijl de veerdienst van Batam Fast Ferry vertrekt tot 7 keer per week en duurt 1 hour.

Dus dat is een totaal van 42 overtochten per week op de Batam Centre Tanah Merah route tussen Batam en Singapore. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Tanah Merah Gids

Gelegen in het oosten van Singapore, Tanah Merah bestaat grotendeels uit particuliere woningen, country clubs, en wat lichte industriële parken. Wanneer landwinningswerken begon in de vroege jaren 1970, de meeste van de heuvels aan de kust werden geëgaliseerd en gedumpt in de zee naar de huidige East Coast creëren. De East Coast Parkway werd bijna volledig op droogmakerijen gebouwd. De locatie van Tanah Merah Kechil klif is waar Temasek Primary School staat nu. U kunt nog steeds zien waar de heuvels abrupt eindigen op de kruising van Bedok South Avenue 3 en Upper East Coast Road aan de ene kant, en New Upper Changi Road aan de andere kant.

Tanah Merah is een Maleise uitdrukking die letterlijk vertaalt in "rode aarde". Tanah Merah was ooit een heuvelachtig gebied met twee prominente kliffen: Tanah Merah Besar, een grote klif en Tanah Merah Kechil, een kleine klif. De wegen die leiden naar de kliffen werden genoemd Tanah Merah Besar respectievelijk Road en Tanah Merah Kechil Road. De namen blijven vandaag.

Het gebied is ook de thuisbasis van de Tanah Merah Ferry Terminal, met regelmatige diensten naar het Indonesische Riau.