Tanjung Pinang naar Tanah Merah Veerboot

De Tanjung Pinang Tanah Merah veerdienst verbindt Bintan Island met Singapore en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Sindo Ferry veerdienst gaat tot 4 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 2 uur Terwijl de veerdienst van Majestic Fast Ferry vertrekt tot 5 keer per dag en duurt 1 uur 40 min.

Dus dat is een totaal van 63 overtochten per week op de Tanjung Pinang Tanah Merah route tussen Bintan Island en Singapore. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Tanjung Pinang - Tanah Merah Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Tanjung Pinang Tanah Merah tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald voor een enkele reis op deze route. De getoonde prijzen zijn per persoon.

Tanah Merah Gids

Gelegen in het oosten van Singapore, Tanah Merah bestaat grotendeels uit particuliere woningen, country clubs, en wat lichte industriële parken. Wanneer landwinningswerken begon in de vroege jaren 1970, de meeste van de heuvels aan de kust werden geëgaliseerd en gedumpt in de zee naar de huidige East Coast creëren. De East Coast Parkway werd bijna volledig op droogmakerijen gebouwd. De locatie van Tanah Merah Kechil klif is waar Temasek Primary School staat nu. U kunt nog steeds zien waar de heuvels abrupt eindigen op de kruising van Bedok South Avenue 3 en Upper East Coast Road aan de ene kant, en New Upper Changi Road aan de andere kant.

Tanah Merah is een Maleise uitdrukking die letterlijk vertaalt in "rode aarde". Tanah Merah was ooit een heuvelachtig gebied met twee prominente kliffen: Tanah Merah Besar, een grote klif en Tanah Merah Kechil, een kleine klif. De wegen die leiden naar de kliffen werden genoemd Tanah Merah Besar respectievelijk Road en Tanah Merah Kechil Road. De namen blijven vandaag.

Het gebied is ook de thuisbasis van de Tanah Merah Ferry Terminal, met regelmatige diensten naar het Indonesische Riau.