Grand Bahama

Hoe u overtochten vanuit Grand Bahama naar Verenigde Staten kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Grand Bahama en Verenigde Staten, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Balearia Caribbean. De Freeport naar Fort Lauderdale ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 4 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Grand Bahama Verenigde Staten overtocht tussen Freeport and Fort Lauderdale.

Grand Bahama Verenigde Staten Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Grand Bahama naar Verenigde Staten

Over Grand Bahama:

Grand Bahama is het noordelijkste eiland van de Bahama's, en het dichtst gelegen bij de Verenigde Staten, op ongeveer 90 kilometer van de westkust van Florida.

Grand Bahama is rijk aan geschiedenis en charme en veel te bieden. Van schitterende stranden, natuurreservaten en smaragdgroene zeeën tot een groot aantal culturele belevenissen. Het weer is hele jaar door prachtig en de ongerepte witte stranden zullen uw adem doen stokken.

Over Verenigde Staten:

De Verenigde Staten van Amerika is een groot, complex en divers land in Noord-Amerika en huisvest 's werelds op twee na grootste bevolkingsgroep.

Het is een land vol met inspirerende avonturen, adembenemende landschappen, levendige culturen en steden met onuitputtelijke energie. Of u nou op zoek bent naar natuurlijke wonderen, levendige steden, historische landmerken of ander vertier, De VS heeft het allemaal.