COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Bimini Islands

Vijftig mijl ten oosten van Miami in Florida, Verenigde Staten, ligt het meest westelijke wijk van de Bahama's: Bimini, een kleine archipel die twee grote eilanden omvat, genoemd Noord- en Zuid-Bimini, evenals verschillende eilandjes.

Gelegen op een enorme onderwater afgrond, voor de westkust, Bimini staat landelijk bekend als de 'hoofdstad voor vissen' dankzij de diepe wateren met tropische soorten waaronder wahoo, marlijn en zeilvis. De ondiepere kusten profiteren enorm van de warme golfstroom, de ideale omgeving voor felgekleurde koraal, scholen mantaroggen en peulen van de dolfijnen, waardoor Bimini een sub-waterparadijs is. Bovendien kunnen duikers zich vergapen aan een gezonken schip gebouwd door Henry Ford tijdens de Eerste Wereldoorlog, of verdiepen in de legendarische Verloren Stad van Atlantis, in de buurt van Noord Bimini. Deze bijzondere regio heeft ook de mooiste stranden, allemaal met schitterende witte zand dat zich uitstrekt van Alice Town naar Town Bailey.

Een rondleiding door de Bimini Nature Trail is een must, met tal van kansen om de verscheidenheid van inheemse dieren te zien, met inbegrip van de Bimini Boa, en de gelegenheid om fascinerende plantensoorten te verkennen. Maar een van de meest populaire sites van Bimini is de Healing Hole, een natuurlijk zwembad gepompt met lithium en zwavel-infuus zeewater, ooit geloofd om de menselijke verouderingsproces te vertragen.

Het is geen wonder dat zo veel historische figuren de turquoise wateren hier vanuit de Verenigde Staten hebben genavigeerd. Ten eerste, de eilanden diende als een veilige haven in de loop van het verbod voor rum-liefhebbers. Ernest Hemingway werd verliefd op de gouden kustlijn in de jaren 1930, en noemde het zijn zomerhuis. Bovendien, Martin Luther King heeft hier gezeild in 1964; de bronzen gedenkteken is een van de belangrijkste toeristische attracties van Alice Town.

De Bimini-eilanden worden per boot verbonden met Florida, Verenigde Staten, met een paar wekelijkse afvaarten van Miami naar Noord Bimini, en de reis duurt meestal een paar uur.

Populaire veerbootmaatschappijen

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Bimini Islands