Zweden

Hoe u overtochten vanuit Zweden naar Litouwen kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Zweden en Litouwen, met een gecombineerde 13 afvaarten per week. TT Line biedt 1 Route, Trelleborg naar Klaipeda die 5 keer wekelijks gaat. DFDS Seaways biedt 1 Route, Karlshamn naar Klaipeda die 8 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Zweden naar Litouwen.

Zweden Litouwen Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Zweden naar Litouwen

Over Zweden:

Zweden is een land in Scandinavië in Noord-Europa. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is middels een brug/tunnel verbonden met Denemarken.

Zweden is geweldig voor een vakantie in de buitenlucht. Elke zomer komen veel toeristen voor een eenzame wandeltocht van hut naar hut in de prachtige bergen.

Tevens heeft Zweden 14 UNESCO werelderfgoederen, die bijdragen aan de cultuur, geschiedenis en kunst. Ga naar Stockholm en zie daar; het verleden, het heden en de toekomst van Zweden.

Over Litouwen:

Litouwen is een Baltische staat in Noord-Europa en wordt begrensd door Letland, Wit-Rusland, Polen en de Russische exclave Kaliningrad en heeft in het westen een kust aan de Oostzee.

Litouwen is de grootste van de drie Baltische staten, maar de 40 km lange zanderige kustlijn is de kortste van alle landen aan de Oostzee. Net als haar Baltische buurlanden heeft Litouwen veel voor natuurliefhebbers. Van dichte bossen en heuvels tot prachtige blauwe meren en rivieren.