Wales

Hoe u overtochten vanuit Wales naar Ierland kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Wales en Ierland, met een gecombineerde 77 afvaarten per week. Irish Ferries biedt 2 routes, Pembroke naar Rosslare gaat 14 keer per week & Holyhead naar Dublin ongeveer 3 keer dagelijks. Stena Line biedt 2 routes, Fishguard naar Rosslare gaat 14 keer per week & Holyhead naar Dublin ongeveer 4 keer dagelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Wales naar Ierland.

Wales Ierland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Wales naar Ierland

Over Wales:

Wales is een land dat deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk. Wales ligt in het westen van het eiland Groot-Brittannië en grenst in het oosten aan Engeland.

Hoewel Wales een relatief klein land is, zijn er talrijke noemenswaardige attracties te vinden. Met drie nationale parken en vijf Areas of Outstanding Natural Beauty (AONB), de hoogste berg van Wales en Engeland en een aantal uitmuntende stranden, is Wales een perfect voorbeeld van de spreuk 'goede dingen zitten in kleine verpakkingen'.

Over Ierland:

Ierland is een eiland in het noordwesten van Europa en is onderverdeeld in de Republiek Ierland en Noord-Ierland, dat deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk.

Dublin, de hoofdstad van de Republiek Ierland, is gesticht door Vikingen en is tegenwoordig een populaire toeristenbestemming met attracties zoals de Guinness brouwerij. Ook andere graafschappen, zoals Kerry en Galway, zijn populaire bestemmingen.