Vergelijk overtochten van Wales naar Ierland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Wales

Wales is een land dat deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk. Wales ligt in het westen van het eiland Groot-Brittannië en grenst in het oosten aan Engeland.

Hoewel Wales een relatief klein land is, zijn er talrijke noemenswaardige attracties te vinden. Met drie nationale parken en vijf Areas of Outstanding Natural Beauty (AONB), de hoogste berg van Wales en Engeland en een aantal uitmuntende stranden, is Wales een perfect voorbeeld van de spreuk 'goede dingen zitten in kleine verpakkingen'.

Over Ierland

Ierland is een eiland in het noordwesten van Europa en is onderverdeeld in de Republiek Ierland en Noord-Ierland, dat deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk.

Dublin, de hoofdstad van de Republiek Ierland, is gesticht door Vikingen en is tegenwoordig een populaire toeristenbestemming met attracties zoals de Guinness brouwerij. Ook andere graafschappen, zoals Kerry en Galway, zijn populaire bestemmingen.

Veerboten van Wales naar Ierland

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking