Tenerife

Hoe u overtochten vanuit Tenerife naar Spanje kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Tenerife en Spanje, met een gecombineerde 4 afvaarten per week. Trasmediterranea biedt 1 Route, Santa Cruz de Tenerife naar Cadiz die 1 keer per week gaat. Fred Olsen Express biedt 1 Route, Santa Cruz de Tenerife naar Huelva die 2 keer wekelijks gaat. FRS VI biedt 1 Route, Santa Cruz de Tenerife naar Huelva die 1 keer per week gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Tenerife naar Spanje.

Tenerife Spanje Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Tenerife naar Spanje

Over Tenerife:

Tenerife is het grootste en is 43% van de totale bevolking het dichtstbevolkte eiland van de Canarische Eilanden. Het is tevens het dichtstbevolkte eiland van Spanje.

Het is ook het meest bezochte eiland van de eilandengroep. Jaarlijks komen meer dan tien miljoen toeristen het aangename weer, mooie kustlijnen, spectaculaire stranden, groene bossen, bergen, vulkanen, twee werelderfgoed locaties, één nationaal park en 42 beschermde natuurgebieden opzoeken.

Over Spanje:

Spanje is een mooi en divers land op het Iberische Schiereiland in het zuidwesten van Europa.

Voor een land dat bekend staat om haar stranden en geografische en culturele diversiteit is Spanje voor veel toeristen vaak een verrassende bestemming. Dit exotische land heeft het werkelijk allemaal. Van groene weilanden en valleien tot besneeuwde bergen en woestijnachtige gebieden in het zuiden. Het is dan ook geen wonder dat Spanje derde is op de lijst van meest favoriete bestemmingen.