Santa Cruz de Tenerife
Huelva
Veerboten naar Spanje
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Santa Cruz de Tenerife naar Huelva Veerboot

De Santa Cruz de Tenerife Huelva veerdienst verbindt Tenerife met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Naviera Armas veerdienst gaat tot 0 keer per week met een vaartijd van ongeveer 37 uur 45 minuten Terwijl de veerdienst van Fred Olsen Express vertrekt tot 3 keer per week en duurt 33 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 3 overtochten per week op de Santa Cruz de Tenerife Huelva route tussen Tenerife en Spanje. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Santa Cruz de Tenerife - Huelva

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Tenerife naar Spanje.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Santa Cruz de Tenerife naar Huelva?

De reistijd per veerboot van Santa Cruz de Tenerife naar Huelva is ongeveer 35h 37m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Santa Cruz de Tenerife naar Huelva?

De prijs van de ferry overtocht van Santa Cruz de Tenerife naar Huelva kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Santa Cruz de Tenerife naar Huelva is 452 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Santa Cruz de Tenerife naar Huelva?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Santa Cruz de Tenerife naar Huelva. Dit zijn
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Santa Cruz de Tenerife naar Huelva?

Boek overtochten van Santa Cruz de Tenerife naar Huelva via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Santa Cruz de Tenerife naar Huelva?

Ja, je kunt als voetpassagier van Santa Cruz de Tenerife naar Huelva reizen met
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Santa Cruz de Tenerife naar Huelva?

Ja, je kunt met een voertuig van Santa Cruz de Tenerife naar Huelva reizen met
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Santa Cruz de Tenerife naar Huelva?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Fred Olsen Express

Wat is de afstand tussen Santa Cruz de Tenerife en Huelva?

De afstand van Santa Cruz de Tenerife naar Huelva is ongeveer 759 zeemijlen.

Santa Cruz de Tenerife Gids

Gelegen op het Spaanse eiland Tenerife, één van de Canarische Eilanden, de stad Santa Cruz de Tenerife is de gezamenlijke hoofdstad van de Canarische eilanden, samen met Las Palmas. De stad wordt meestal gewoon heet Santa Cruz en is gelegen in het noordoosten van Tenerife, ongeveer 210 km uit de noordwestelijke kust van Afrika. Gelegen in de stad is het parlement van de Canarische eilanden, de Canarische Ministerie van het voorzitterschap, dat wordt gedeeld op een termijn van 4 jaar met Las Palmas, de helft van de ministeries en de Raden van Bestuur van de Canarische regering (de andere helft is in Gran Canaria), de Tenerife Provinciale rechtbanken en twee rechters van de Hoge Hof van Justitie van de Canarische Eilanden.

De haven van de stad speelt een belangrijke rol in de handel tussen Europa, Afrika en Amerika. De stad is de belangrijkste voor de binnenlandse en inter-eiland communicatie op de Canarische Eilanden. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar het vasteland van Spanje, de rest van de Canarische Eilanden en daarbuiten.


Huelva Gids

Huelva is gelegen in het westelijke deel van de regio Andalusië, in het zuiden van Spanje. De Costa de la Luz ("Kust van het Licht"), aan de oevers van de Atlantische Oceaan, biedt haar bezoekers eindeloze stranden, landschappen van dennen en jeneverbes, en een groot aantal vissen steden en dorpen. De kust reikt tot het Nationaal Park van Doñana, dat is uitgeroepen tot biosfeerreservaat en een World Heritage Site van de UNESCO. Culturele attracties Huelva's zijn onder meer de barokke architectuur in de Condado gebied, en de Columbus Route van de sites verbonden met Christoffel Columbus (Moguer, Huelva, Palos de la Frontera, uit wiens dock de grote ontdekkingsreiziger zeilde naar Amerika, en Mazagón). Een van de hoogtepunten van de kalender van de festiviteiten is de bedevaart van El Rocio, verklaarde van International Toeristisch Belang.

De haven van Huelva is verdeeld in twee sectoren: de binnenste poort, gelegen in de stad en de voorhaven dat is waar de meeste activiteit plaatsvindt. De Innerlijke Port werd gebouwd in 1972. De Oost Wharf, vervangen geconstrueerd havenfaciliteiten van inferieure kwaliteit die werden gebouwd tussen 1900 en 1910. Op het moment dat het wordt gebruikt door kleinere verkeer inclusief toeristische boten. De voorhaven, die zes werven heeft, werd gebouwd start in 1965 en is gelegen in het zuiden van de rivier de Tinto.


Santa Cruz de Tenerife naar Huelva Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28/07/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Fred Olsen Express 02:00 17:00 39 uur di
Fred Olsen Express 02:30 16:30 38 uur vr
Fred Olsen Express 16:00 06:30 38 uur 30 minuten Ma
Fred Olsen Express 21:30 07:00 33 uur 30 minuten vr
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.