COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Santa Cruz de Tenerife - Huelva is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Alternatieven voor Santa Cruz de Tenerife - Huelva

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Tenerife naar Spanje.

Santa Cruz de Tenerife - Huelva Veerbootmaatschappij

  • 1 Sailing Weekly 37 hr 45 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 37 hr
  • Get price

Santa Cruz de Tenerife Huelva Veerboot klantenrecensies

 • "ervaring overtocht tenerife/huelva"

  De overtocht van tenerife naar huelva is een aangename ervaring geworden. Helaas had ik geen cabine meer en moest ik genoegen nemen met een pullmanzetel. Op zich erg comfortabel,de airco echter liet het niet toe daar te rusten. (Precies een koelkast) Jammer ook dat er weinig toiletten aan boord zijn,zeker als de helft er van tijdens de tocht afgesloten worden wegens defect. Ook een gebrek aan stopcontacten in toiletten. Een gemeenschappelijke douche zou misschien veel gevraagd zijn maar mijn inziens geen luxe. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam,animatieteam top. Mocht ik kans hebben om deze of andere overtocht te maken in de toekomst ,dan zal ik dat zeker niet laten ; dit duidt dus op een heel positieve ervaring.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Een vreemde reis.."

  We zaten in zak en as dat onze reis met de ferry naar Huelva niet door zou gaan! Herbevestiging gevraagd en gekregen. Toen naar de boot, een handjevol personenauto's. Dat waren we nooit gewend! Toen ik vroeg of we onze eerste klas stoelen tegen bijbetaling konden ruilen voor een camarote werd ons verteld dat we die zonder bijbetaliing kregen.Heel fijn want met een lange reis voor de boeg waren we blij met een paar lekkere bedden! Prima reis gehad al was het wat minder gezellig dan anders. ..

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Santa Cruz de Tenerife naar Huelva Veerboot

De Santa Cruz de Tenerife Huelva veerdienst verbindt Tenerife met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Naviera Armas veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 37 uur 45 minuten Terwijl de veerdienst van Fred Olsen Express vertrekt tot 2 keer per week en duurt 37 uur.

Dus dat is een totaal van 3 overtochten per week op de Santa Cruz de Tenerife Huelva route tussen Tenerife en Spanje. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Santa Cruz de Tenerife Gids

Gelegen op het Spaanse eiland Tenerife, één van de Canarische Eilanden, de stad Santa Cruz de Tenerife is de gezamenlijke hoofdstad van de Canarische eilanden, samen met Las Palmas. De stad wordt meestal gewoon heet Santa Cruz en is gelegen in het noordoosten van Tenerife, ongeveer 210 km uit de noordwestelijke kust van Afrika. Gelegen in de stad is het parlement van de Canarische eilanden, de Canarische Ministerie van het voorzitterschap, dat wordt gedeeld op een termijn van 4 jaar met Las Palmas, de helft van de ministeries en de Raden van Bestuur van de Canarische regering (de andere helft is in Gran Canaria), de Tenerife Provinciale rechtbanken en twee rechters van de Hoge Hof van Justitie van de Canarische Eilanden.

De haven van de stad speelt een belangrijke rol in de handel tussen Europa, Afrika en Amerika. De stad is de belangrijkste voor de binnenlandse en inter-eiland communicatie op de Canarische Eilanden. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar het vasteland van Spanje, de rest van de Canarische Eilanden en daarbuiten.


Huelva Gids

Huelva is gelegen in het westelijke deel van de regio Andalusië, in het zuiden van Spanje. De Costa de la Luz ("Kust van het Licht"), aan de oevers van de Atlantische Oceaan, biedt haar bezoekers eindeloze stranden, landschappen van dennen en jeneverbes, en een groot aantal vissen steden en dorpen. De kust reikt tot het Nationaal Park van Doñana, dat is uitgeroepen tot biosfeerreservaat en een World Heritage Site van de UNESCO. Culturele attracties Huelva's zijn onder meer de barokke architectuur in de Condado gebied, en de Columbus Route van de sites verbonden met Christoffel Columbus (Moguer, Huelva, Palos de la Frontera, uit wiens dock de grote ontdekkingsreiziger zeilde naar Amerika, en Mazagón). Een van de hoogtepunten van de kalender van de festiviteiten is de bedevaart van El Rocio, verklaarde van International Toeristisch Belang.

De haven van Huelva is verdeeld in twee sectoren: de binnenste poort, gelegen in de stad en de voorhaven dat is waar de meeste activiteit plaatsvindt. De Innerlijke Port werd gebouwd in 1972. De Oost Wharf, vervangen geconstrueerd havenfaciliteiten van inferieure kwaliteit die werden gebouwd tussen 1900 en 1910. Op het moment dat het wordt gebruikt door kleinere verkeer inclusief toeristische boten. De voorhaven, die zes werven heeft, werd gebouwd start in 1965 en is gelegen in het zuiden van de rivier de Tinto.