Tenerife

Hoe u overtochten vanuit Tenerife naar La Palma kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Tenerife en La Palma, met een gecombineerde 21 afvaarten per week. Trasmediterranea biedt 1 Route, Santa Cruz de Tenerife naar Santa Cruz de La Palma die 1 keer per week gaat. Naviera Armas biedt 1 Route, Los Cristianos naar Santa Cruz de La Palma die 6 keer wekelijks gaat. Fred Olsen Express biedt 1 Route, Los Cristianos naar Santa Cruz de La Palma die 14 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Tenerife naar La Palma.

Tenerife La Palma Kaart

Klik voor Kaart

Over Tenerife:

Tenerife is het grootste en is 43% van de totale bevolking het dichtstbevolkte eiland van de Canarische Eilanden. Het is tevens het dichtstbevolkte eiland van Spanje.

Het is ook het meest bezochte eiland van de eilandengroep. Jaarlijks komen meer dan tien miljoen toeristen het aangename weer, mooie kustlijnen, spectaculaire stranden, groene bossen, bergen, vulkanen, twee werelderfgoed locaties, één nationaal park en 42 beschermde natuurgebieden opzoeken.

Over La Palma:

La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de Canarische Eilanden. Het wordt ook wel 'La Isla Bonita' genoemd, wat 'Het Mooie Eiland' betekend.

Er zijn een aantal leuke stadjes op La Palma, maar de hoofdattracties zijn toch wel het platteland en spectaculaire vulkanische landschap. In de hoofdstad van het eiland bevinden zich een aantal goed behouden oude gebouwen en keienstraatjes. Hier liggen de belangrijkste haven en internationale luchthaven.