Tenerife

Hoe u overtochten vanuit Tenerife naar La Gomera kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Tenerife en La Gomera, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Fred Olsen Express & Naviera Armas. De Los Cristianos naar San Sebastian de la Gomera ferry overtocht opereert dagelijks met een geplande vaartijd van ongeveer 50 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Tenerife La Gomera overtocht tussen Los Cristianos and San Sebastian de la Gomera.

Tenerife La Gomera Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Tenerife naar La Gomera

Over Tenerife:

Tenerife is het grootste en is 43% van de totale bevolking het dichtstbevolkte eiland van de Canarische Eilanden. Het is tevens het dichtstbevolkte eiland van Spanje.

Het is ook het meest bezochte eiland van de eilandengroep. Jaarlijks komen meer dan tien miljoen toeristen het aangename weer, mooie kustlijnen, spectaculaire stranden, groene bossen, bergen, vulkanen, twee werelderfgoed locaties, één nationaal park en 42 beschermde natuurgebieden opzoeken.

Over La Gomera:

La Gomera is een van de kleinste van de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan. In tegenstelling tot de overige Canarische Eilanden biedt La Gomera een vredige stilte te midden van een spectaculair landschap.

Van de dramatische stranden tot de wandelroutes door de tropische bergen en mistige regenwouden, La Gomera wordt beschreven als een natuurlijk juweeltje. Het nationale park is door UNESCO tot Werelderfgoed verklaard en staat bekend als een van de best bewaarde geheimen van de Canarische Eilanden.