Sporadische eilanden

Hoe u overtochten vanuit Sporadische eilanden naar Skopelos Eilanden kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Sporadische eilanden naar Skopelos Eilanden. De havens van 2 havens in Sporadische eilanden worden per boot verbonden met 2 havens in Skopelos Eilanden.

Er zijn een gecombineerd 81 wekelijkse overtochten en een selectie van 6 Veerboot Routes verzorgd door 3 Veermaatschappijen waaronder Hellenic Seaways, Anes Ferries & Aegean Flying Dolphins, met de kortste vaartijd van ongeveer 15 minuten (Skiathos naar Glossa (Skopelos)).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Sporadische eilanden and Skopelos Eilanden een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Sporadische eilanden Skopelos Eilanden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Sporadische eilanden naar Skopelos Eilanden

Over Sporadische eilanden:

De Sporaden zijn een eilandengroep van 24 eilanden in de Egeïsche Zee, gelegen aan de oostkust van Griekenland.

In tegenstelling tot de andere Cycladen, met kale ruige heuvels en schitterende dorpen, hebben de Sporaden dicht beboste bergen die tot een aantal van de mooiste stranden van de Egeïsche zee reiken. Hier hebben de huizen stenen daken in plaats van witte daken.

De dichte begroeiing, rotsachtige landschap en blauwe wateren maken de Sporaden een unieke bestemming tijdens het eilandhoppen.

Over Skopelos Eilanden:

Skopelos is een Grieks eiland gelegen in het noorden van de Sporaden. Het is 21 kilometer lang en meet op het breedste punt 8 kilometer.

Vanwege de bossen die het grootste deel van het eilandoppervlak beslaan en tot aan de kustlijn reiken wordt Skopelos het groen-blauwe eiland genoemd. Met zo'n prachtige stranden en ongerepte kustlijn is het geen verrassing dat het eiland gekozen is als filmset voor 'Mama Mia'.