Spanje

Hoe u overtochten vanuit Spanje naar Tenerife kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Spanje en Tenerife, met een gecombineerde 4 afvaarten per week. Trasmediterranea biedt 1 Route, Cadiz naar Santa Cruz de Tenerife die 1 keer per week gaat. Fred Olsen Express biedt 1 Route, Huelva naar Santa Cruz de Tenerife die 2 keer wekelijks gaat. FRS VI biedt 1 Route, Huelva naar Santa Cruz de Tenerife die 1 keer per week gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Spanje naar Tenerife.

Spanje Tenerife Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Spanje naar Tenerife

Over Spanje:

Spanje is een land op het Iberisch Schiereiland en wordt in het zuiden en oosten begrenst door de Middellandse Zee.

Dankzij het geweldige weer, de geografische ligging, mooie kustlijn en het gevarieerde landschap is Spanje één van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld.

In hoofdstad Madrid lopen alle bochtige straatjes richting het centrum van de stad. Terwijl de favoriete toeristenbestemming Barcelona bekend staat om de geweldige kunst van Gaudí.

Over Tenerife:

Van de Canarische Eilanden is Tenerife het grootste en bekendste. Het heeft een kustlijn van 350 km en trekt jaarlijks meer 10 miljoen bezoekers.

De voornaamste reden dat mensen op Tenerife neerstrijken is de zon die het hele jaar schijnt. Hierdoor is de kust van Tenerife de populairste winterzon bestemming van de Britten.

Naast de fantastische stranden en zonneschijn heeft deze plek nog veel meer te bieden, waaronder ravijnen, klippen, bossen en zelfs fossielen van pre-historische dieren. Er bestaat geen twijfel dat elke bezoeker met een onvergetelijke ervaring Tenerife zal verlaten.