Spanje

Hoe u overtochten vanuit Spanje naar Ibiza kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Spanje naar Ibiza. De havens van 3 havens in Spanje worden per boot verbonden met 2 havens in Ibiza.

Er zijn een gecombineerd 93 dagelijkse overtochten en een selectie van 6 Veerboot Routes verzorgd door 8 Veermaatschappijen waaronder Balearia, Trasmediterranea, Grandi Navi Veloci, Trasmapi, Aquabus, Mediterranea Pitiusa, Trasmapi Car & FRS Iberia, met de kortste vaartijd van ongeveer 25 minuten (Formentera naar Ibiza).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Spanje and Ibiza een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Spanje Ibiza Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Spanje naar Ibiza

Over Spanje:

Spanje is een land op het Iberisch Schiereiland en wordt in het zuiden en oosten begrenst door de Middellandse Zee.

Dankzij het geweldige weer, de geografische ligging, mooie kustlijn en het gevarieerde landschap is Spanje één van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld.

In hoofdstad Madrid lopen alle bochtige straatjes richting het centrum van de stad. Terwijl de favoriete toeristenbestemming Barcelona bekend staat om de geweldige kunst van Gaudí.

Over Ibiza:

Ibiza is het op twee na grootste eiland van de Balearen, gelegen bij de oostkust van Spanje in de Middellandse Zee.

De beroemde nachtclubs en elektronische dansmuziek lokken een groot aantal toeristen naar Ibiza Stad. De overheid is echter bezig om het meer familie vriendelijk te maken om zo meer bezoekers naar de Werelderfgoed sites, prachtige stranden en traditionele cultuur te trekken.