Singapore

Hoe u overtochten vanuit Singapore naar Batam kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Singapore naar Batam. De havens van 2 havens in Singapore worden per boot verbonden met 4 havens in Batam.

Er zijn een gecombineerd 33 dagelijkse overtochten en een selectie van 5 Veerboot Routes verzorgd door 3 Veermaatschappijen waaronder Horizon Fast Ferry, Batam Fast Ferry & Majestic Fast Ferry, met de kortste vaartijd van ongeveer 50 minuten (Harbourfront Centre naar Harbour Bay).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Singapore and Batam een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Singapore Batam Kaart

Klik voor Kaart

Over Singapore:

Singapore is een land en stadstaat in Zuidoost-Azië, gelegen op het zuidelijkste puntje van het Maleisisch schiereiland. Hoewel het een piepklein land is, is Singapore uitgegroeid tot een van 's werelds grootste commerciële hubs met het op drie na grootste financiële centrum.

42% van de populatie is buitenlands, een van de redenen dat Singapore een jong en divers land met vele verschillende talen, culturen en religies is.

Over Batam:

De bruisende eiland Batam ligt in de Riau archipel van Indonesië.

Na jaren van hectische ontwikkeling, Batam is een industriële vrijhandelszone en terwijl het eiland drukker is geworden, het biedt de perfecte mix van zakenreizigers en vakantiegangers.

Batam is nu de derde drukste instappunt in Indonesië na Bali en Jakarta. Vanwege de nabijheid van Singapore, tal van topklasse hotels en resorts, golfbanen en belastingvrij shopping malls, Batam is een ​​populaire bestemming voor de lokale bewoners en internationale toeristen geworden.

Hoge snelheid en veerdiensten het hele jaar door varen naar Batam vanaf Singapore Harbourfront centrum ferry terminal, gelegen op ongeveer twaalf mijl afstand over de Straat van Singapore. In het algemeen de schepen zijn speciaal gebouwde moderne passagierschepen met een keuze uit standaard of business class zitplaatsen.

De ferry terminals op Batam Centre en Sekupang zijn waar de meerderheid van de veerboten aankomen, Harbour Bay terminal is over het algemeen de bestemming voor passagiers voor Nagoya, de business center voor de eilanden, terwijl de terminals in Waterfront City en Nongsa voornamelijk worden gebruikt door toeristen op weg naar Batam's resorts.