Sardinië

Hoe u overtochten vanuit Sardinië naar Corsica kunt boeken

Er zijn 4 veerboot routes tussen Sardinië en Corsica, met een gecombineerde 54 afvaarten per week. Corsica Ferries biedt 3 routes, Porto Torres naar Ajaccio gaat 2 keer per week, Golfo Aranci naar Porto Vecchio ongeveer 2 keer wekelijks & Porto Torres naar Porto Vecchio ongeveer 1 keer per week. Moby Lines biedt 1 Route, Santa Teresa di Gallura naar Bonifacio die 4 keer dagelijks gaat. Blu Navy biedt 1 Route, Santa Teresa di Gallura naar Bonifacio die 3 keer dagelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Sardinië naar Corsica.

Sardinië Corsica Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Sardinië naar Corsica

Over Sardinië:

Sardinië is een autonome regio van Italië en, na Sicilië, het grootste eiland in de Middellandse Zee.

Sardinië is een eiland van typisch Mediterraanse schoonheid. De witte stranden, ruige binnenland, oude dorpjes en ingewikkelde geschiedenis trekken grote aantallen toeristen naar het eiland, met name tijdens de zomermaanden. Het voorjaar is ideaal voor reizigers die iets meer privacy wensen. Er zijn dan minder toeristen terwijl het weer aangenaam warm is en de kleurrijke natuur in volle bloei staat.

Over Corsica:

Corsica is een mediterraan eiland, gelegen ten westen van Italië, ten zuiden van het Franse vasteland en direct ten noorden van Sardinië.

Haar prachtige 1.000 km kustlijn heeft meer dan 200 stranden, terwijl het binnenland biedt een mix van berglandschap, geweldig valleien en idyllische heuveltop steden, zodat u kunt zien waarom de locals bijnaam 'eiland van de schoonheid'.

Hoewel die behoren tot Frankrijk, Corsica heeft een unieke sfeer. Dit is misschien wel het duidelijkst in het lokale dialect en de culturele obsessie met fluit instrumenten. Echter, tekenen overeenkomsten met het vasteland, Corsicanen ook hou van lekker eten en wijn, vooral verse vis en vleeswaren.

Langs de kust zijn meerdere poorten, en dankzij de gunstige ligging van het eiland in de Middellandse Zee, het is binnen het bereik van het Franse vasteland, Italië en de omliggende eilanden. Er is volop keuze, ook, met frequente routes verstrekt door vele verschillende veerbootmaatschappijen.