Samos eiland

Hoe u overtochten vanuit Samos eiland naar Dodekanesos kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Samos eiland naar Dodekanesos. Er zijn 2 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 11 Veerboot Routes die Pythagorio naar Agathonisi & Vathi naar Patmos, Kos & Rodos verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Samos eiland en Dodekanesos is Pythagorio naar Agathonisi, met een vaartijd van ongeveer 35 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Samos eiland Dodekanesos Kaart

Klik voor Kaart

Over Samos eiland:

Samos is een Grieks eiland in de Oost-Egeïsche Zee, gelegen ten zuiden van Chios en ten noorden van Patmos en de Dodekanesos.

In de oudheid was Samos een uitzonderlijk rijke en machtige stadstaat, bekend om haar wijngaarden en wijn productie.
Tegenwoordig wordt Samos vaak gezien als één van de mooiste Helleense eilanden. Mensen komen hier voor de witte zandstranden, pittoreske dorpjes, vissershavens en plaatselijk gemaakte wijnen.

Over Dodekanesos:

De Dodekanesos is een groep van 12 grote en talloze kleinere eilanden in het zuidoosten van de Egeïsche Zee, in het zonnigste hoekje van Griekenland, niet ver van de westkust van Turkije.

Het eiland heeft kristalheldere wateren, zand- en kiezelstranden, Byzantijnse en middeleeuwse monumenten en unieke traditionele nederzettingen. De historische hoofdstad, Rhodes, heeft niet alleen stranden in de aanbieding, maar is ook een magnifieke oude stad die vol staat met prachtige, goed behouden middeleeuwse schatten.