Lanzarote

Hoe u overtochten vanuit Lanzarote naar Tenerife kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Lanzarote en Tenerife, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Naviera Armas & Trasmediterranea. De Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 8 uur 40 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Lanzarote Tenerife overtocht tussen Arrecife and Santa Cruz de Tenerife.

Lanzarote Tenerife Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Lanzarote naar Tenerife

Over Lanzarote:

Lanzarote is het meest oostelijke van de Canarische Eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan bij de kust van Afrika.

Lanzarote is gevormd door vulkanische activiteiten en de plek waar grootste uitbarstingen plaatsvonden is nu het Nationale Park dat een kwart van het eiland beslaat. Op het eiland zijn tevens een aantal witte stranden te vinden en kan met verschillende watersporten beoefenen.

Over Tenerife:

Van de Canarische Eilanden is Tenerife het grootste en bekendste. Het heeft een kustlijn van 350 km en trekt jaarlijks meer 10 miljoen bezoekers.

De voornaamste reden dat mensen op Tenerife neerstrijken is de zon die het hele jaar schijnt. Hierdoor is de kust van Tenerife de populairste winterzon bestemming van de Britten.

Naast de fantastische stranden en zonneschijn heeft deze plek nog veel meer te bieden, waaronder ravijnen, klippen, bossen en zelfs fossielen van pre-historische dieren. Er bestaat geen twijfel dat elke bezoeker met een onvergetelijke ervaring Tenerife zal verlaten.