La Palma

Hoe u overtochten vanuit La Palma naar Tenerife kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen La Palma en Tenerife, met een gecombineerde 21 afvaarten per week. Trasmediterranea biedt 1 Route, Santa Cruz de La Palma naar Santa Cruz de Tenerife die 1 keer per week gaat. Naviera Armas biedt 1 Route, Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos die 6 keer wekelijks gaat. Fred Olsen Express biedt 1 Route, Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos die 14 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf La Palma naar Tenerife.

La Palma Tenerife Kaart

Klik voor Kaart

Over La Palma:

La Palma, de parel van de Canarische Eilanden, is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de groep. Net als de andere Canarische Eilanden is La Palma een vulkanisch eiland en heeft het het actiefste vulkanisme.

La Palma eigent zich extreem goed voor wandelvakanties. De honderden kilometers aan voetpaden leiden u langs bergen en vulkanen, stranden en regenwouden, kleine dorpjes en adembenemende panorama's.

Over Tenerife:

Van de Canarische Eilanden is Tenerife het grootste en bekendste. Het heeft een kustlijn van 350 km en trekt jaarlijks meer 10 miljoen bezoekers.

De voornaamste reden dat mensen op Tenerife neerstrijken is de zon die het hele jaar schijnt. Hierdoor is de kust van Tenerife de populairste winterzon bestemming van de Britten.

Naast de fantastische stranden en zonneschijn heeft deze plek nog veel meer te bieden, waaronder ravijnen, klippen, bossen en zelfs fossielen van pre-historische dieren. Er bestaat geen twijfel dat elke bezoeker met een onvergetelijke ervaring Tenerife zal verlaten.