Vergelijk overtochten van Italië naar Kroatië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Italië

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.

Over Kroatië

De populaire bestemming Kroatië ligt in Zuidoost-Europa, aan de Adriatische.

Met zijn warme zomers, zachte winters, perfecte stranden, idyllische eilanden en diverse steden, is het gemakkelijk te zien waarom het aantal bezoekers aan Kroatië per jaar te verhogen.

Kroatië en zijn eilanden zijn gemakkelijk te bereiken met de veerboot met veel bedrijven en routes hebben de meeste geografische behoeften.

Als je via Noord-Italië reist en zonder voertuig dan zijn er seizoensgebonden hoge snelheid catamaran afvaarten van Venetië naar een groot aantal bestemmingen aan de kust van Istrië beschikbaar.

Als u reist met een voertuig of uw bestemming verder is naar het zuiden dan kunt varen vanaf Ancona, Pescara en Bari. De overtochten zijn regelmatig en worden verzorgd met behulp van de moderne schepen die maken de reis een ontspannen en plezierige ervaring maken.

Veerboten van Italië naar Kroatië

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.