Venetië naar Umag Veerboot

De Venetië Umag veerdienst verbindt Italië met Kroatië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Venezia Lines veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Atlas Kompas vertrekt tot 1 keer per week en duurt 3 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 2 overtochten per week op de Venetië Umag route tussen Italië en Kroatië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Venetië - Umag Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Venetië Umag tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald voor een enkele reis op deze route. De getoonde prijzen zijn per persoon.

Venetië Gids

De stad Venetië is gelegen in het noordoosten van Italië en ligt op een groep van 18 eilanden die worden gescheiden door kanalen en met elkaar verbonden zijn door een reeks bruggen. De stad ligt in de moerassige Venetiaanse lagune die zich uitstrekt langs de kustlijn, tussen de monden van de Po en Piave rivieren en ontleent zijn naam aan de oude Veneti mensen die in het gebied rond de 10e eeuw voor Christus leefde. De stad, misschien wel een van de meest bekende in de wereld, staat bekend om zijn prachtige architectuur, zijn standpunten en voor zijn kunstwerken. De stad en de lagune hebben, niet verrassend, is uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site.

De Venezia Ferry Terminal, Passeggeri, verbindt Venetië met het vasteland bij de uitgang van de beroemde brug Ponte della Liberta. De nieuwe Venice Marittima Terminal biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder de check-in balies, restaurants, winkels en nog veel meer diensten. De Terminal S Marta is te vinden in één van de haven oudste gebouwen en beschikt over moderne voorzieningen, waaronder cafés, winkels en andere openbare voorzieningen. De IS Basiliocan Terminal is waar veerboten van Kroatische en noordelijke Adriatische Zee bestemmingen aankomen. Bestemmingen beschikbaar vanuit de haven zijn Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran en Umag.

Umag Gids

De Kroatische stad Umag, in Istrië, is de eerste stad die bezoekers naderen vanaf West-Europa. Umag wint bezoekers over met haar allure, de diversiteit en de rijkdom van de attracties te bieden. Umag is een stad van ongeveer 13.000 inwoners, ongeveer 45 km van de kust, en een interessant achterland dat de bijzondere kenmerken van de hele regio worden geïntegreerd en kan derhalve de beste introductie voor bezoekers in een andere ervaring van de Middellandse Zee. Het achterland van Umag onthult prachtige heuvels met forten die bezoekers bieden een prachtig landschap en de bijzondere historie, een overvloed aan lokale agrarische specialiteiten en vriendelijke gastheren. De zee in Umag is kristalhelder en is geschikt voor zwemmen van mei tot oktober.

Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Venetië met één afvaart per week, en met een vaartijd van ongeveer 2 uur en 30 minuten.