Vergelijk overtochten van Italië naar Albanië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Italië

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.

Over Albanië

Albanië is een kleine land gelegen in Zuidoost-Europa, ongeveer 72 km van Italië over de Straat van Otranto.

Onlangs gerecupereerd uit een moeilijke communistische regime, Albanië is sindsdien uitgegroeid tot een zeer wenselijk vakantiebestemming dankzij zijn opvallende berglandschap, fascinerende archeologische vindplaatsen en prachtige stranden.

De hoofdstad Tirana is een bruisende stad met felgekleurde gebouwen en pittoreske pleinen omzoomd door bomen en bergen. Berat, een van de oudste steden van het land, heeft onlangs toegetreden tot de UNESCO World Heritage Site lijst vanwege de Ottomaanse architectuur en intact kasteel. Er is dus genoeg aansprekende culturele bezienswaardigheden.

De Albanese kust strekt zich uit van de Adriatische Zee met de Ionische Zee, waardoor het land goed bereikbaar is vanaf zowel de noordelijke als de zuidelijke Italiaanse havens. Er zijn tal van veerbootmaatschappijen die avond afvaarten bieden, met meer comfortabele hutaccommodatie aan boord.

Veerboten van Italië naar Albanië

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.