Ionian Islands

Vergelijk overtochten van Ionische Eilanden naar Italië

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Ionische Eilanden naar Italië. De havens van 1 Havens in Ionische Eilanden worden per boot verbonden met 5 Havens in Italië.

Er zijn een gecombineerd 22 dagelijkse overtochten en een selectie van 5 ferry routes verzorgd door 7 Veermaatschappijen waaronder Ventouris Ferries, Anek Superfast, Grimaldi Lines, European Seaways, A-Ships Management S.A, Minoan Lines en Liberty Lines Fast Ferries, met de kortste vaartijd van ongeveer 2 uur 45 minuut (Otranto).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Ionische Eilanden and Italië een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Ionische Eilanden Italië Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Ionische Eilanden naar Italië

Over Ionische Eilanden:

De Ionische eilanden zijn een Griekse eilandengroep in de Ionische Zee langs de Westkust van Griekenland. Tot de groep behoren zeven voorname alsook een aantal kleinere eilanden.

De Ionische eilanden zijn een populaire vakantiebestemming en staan bekend om hun zandstranden, kristalheldere wateren, prachtige architectuur, charmante dorpjes en beeldschone platteland. Elk van de Ionische eilanden heeft zijn eigen afzonderlijke karakter.

Over Italië:

Italië is een laarsvormig land, gelegen aan de Middellandse Zee, Tyrreense Zee, Ionische Zee en Adriatische Zee.

Italië staat op de vijfde plek van meeste bezochte landen ter wereld en bezit meer UNESCO werelderfgoederen dan elk ander land. Hoewel Rome, Milaan, Venetië en Florence de populairste bestemmingen zijn, is het vanwege de enorme kunst-, cultuur- en literatuurcollecties uit verschillende historische periodes en regio's onmogelijk om te zeggen wat de interessantste locatie is.