Ikaria

Hoe u overtochten vanuit Ikaria naar Egeïsche eilanden kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Ikaria naar Egeïsche eilanden. Er zijn 2 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 11 Veerboot Routes die Agios Kirikos naar Fournoi, Evdilos naar Vathi, Fournoi, Chios, Limnos (Myrina) & Mytilene, Agios Kirikos naar Fournoi, Pythagorio, Vathi, Chios, Limnos (Myrina) & Mytilene & Evdilos naar Vathi, Fournoi, Chios, Limnos (Myrina) & Mytilene verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Ikaria en Egeïsche eilanden is Agios Kirikos naar Fournoi, met een vaartijd van ongeveer 20 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Ikaria Egeïsche eilanden Kaart

Klik voor Kaart

Over Ikaria:

Ikaria is een Grieks eiland gelegen ten zuid-westen van Samos, op ongeveer 50 kilometer afstand van de Turkse kust in de Egeïsche Zee.

Ikaria staat voor een perfecte balans tussen natuur, vrijheid, tijd en ontwikkeling. Door CNN uitgeroepen tot Beste Griekse Eiland voor Natuurliefhebbers. Ikaria biedt ongerepte natuur, rauwe schoonheid, indrukwekkende berglandschappen, onaangetaste stranden, vriendelijke bevolking en een overvloed aan activiteiten voor iedereen.

Over Egeïsche eilanden:

De Egeïsche eilanden zijn een groep eilanden aan de Egeïsche Zee, waarvan de meeste tot Griekenland behoren en de rest tot Turkije.

Gelegen tussen het zuiden en oosten van het Griekse vasteland en in het westen van Turkije, de Egeïsche eilanden bestaan uit zeven groepen, namelijk de noordoostelijke Egeïsche eilanden, Sporaden, Euboea, Argosaronic Eilanden, Cycladen, Dodekanesos en Kreta.

De eilanden aan de Egeïsche Zee hebben azuurblauwe water, warmwaterbronnen, vesting dorpen, rijke geschiedenis, heerlijke zeevruchten en een aantal van de mooiste stranden in Griekenland. De Egeïsche eilanden bieden de bezoekers van de regio een onvergetelijke en authentieke ervaring.

Net als de meeste eiland groepen, reizen per veerboot is de meest populaire en in veel gevallen de enige manier van reizen en de regio wordt bediend door een groot aantal veerbootmaatschappijen vanuit het grote aantal havens.