Ibiza

Hoe u overtochten vanuit Ibiza naar Spanje kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Ibiza naar Spanje. De havens van 2 havens in Ibiza worden per boot verbonden met 3 havens in Spanje.

Er zijn een gecombineerd 59 dagelijkse overtochten en een selectie van 6 Veerboot Routes verzorgd door 6 Veermaatschappijen waaronder Balearia, Trasmediterranea, Trasmapi, Aquabus, Mediterranea Pitiusa & Trasmapi Car, met de kortste vaartijd van ongeveer 25 minuten (Ibiza naar Formentera).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Ibiza and Spanje een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Ibiza Spanje Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Ibiza naar Spanje

Over Ibiza:

Ibiza is een eiland in de Middellandse Zee aan de oostkust van Spanje.

Ibiza is een populaire bestemming, met name vanwege het legendarische nachtleven rondom Ibiza stad.

Het nachtleven terzijde, Ibiza is eigenlijk een eiland met rustieke schoonheid en vele UNESCO werelderfgoed sites. De regering probeert momenteel beschaafder en rustiger toerisme aan te moedigen door regels voor nachtclubs en hotels aan te scherpen.

Over Spanje:

Spanje is een mooi en divers land op het Iberische Schiereiland in het zuidwesten van Europa.

Voor een land dat bekend staat om haar stranden en geografische en culturele diversiteit is Spanje voor veel toeristen vaak een verrassende bestemming. Dit exotische land heeft het werkelijk allemaal. Van groene weilanden en valleien tot besneeuwde bergen en woestijnachtige gebieden in het zuiden. Het is dan ook geen wonder dat Spanje derde is op de lijst van meest favoriete bestemmingen.