Vergelijk overtochten van Griekenland naar Sporadische eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Griekenland

Griekenland is een land in Zuid Europa met een van de langste kustlijnen ter wereld. Het deelt grenzen met Albanië, Macedonië, Bulgarije en Turkije en heeft eilanden in de Egeïsche, Ionische en Mediterraanse Zeeën.

De fantastische stranden, witte huizen, historische locaties en het zonnige zomerweer lokken met name tussen april en oktober enorme aantallen toeristen naar het land, waardoor het een van de populairste vakantiebestemming ter wereld is.

Over Sporadische eilanden

De Sporaden is een groep van 24 eilanden gelegen aan de oostkust van het Griekse vasteland, in het noorden van de Egeïsche Zee.

De smaragd van de Egeïsche Zee; De Sporaden zijn vol met weelderige vegetatie en groen-blauwe wateren waarvan men zegt dat het het zuiverste van de Egeïsche Zee is.

Of het nu om de prachtige dorpjes met weelderig groen en traditionele architectuur gaat of de ontspannen sfeer op de zand- en kiezelstranden, de Sporaden zijn een perfect bestemming voor wie in een paradijs wil eiland-hoppen.

Veerboten van Griekenland naar Sporadische eilanden

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.