Gran Canaria

Hoe u overtochten vanuit Gran Canaria naar Tenerife kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Gran Canaria en Tenerife, met een gecombineerde 99 afvaarten per week. Trasmediterranea biedt 1 Route, Las Palmas naar Santa Cruz de Tenerife die 1 keer per week gaat. Naviera Armas biedt 1 Route, Las Palmas naar Santa Cruz de Tenerife die 6 keer dagelijks gaat. Fred Olsen Express biedt 1 Route, Agaete naar Santa Cruz de Tenerife die 8 keer dagelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Gran Canaria naar Tenerife.

Gran Canaria Tenerife Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Gran Canaria naar Tenerife

Over Gran Canaria:

Gran Canaria is een van de Canarische Eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan bij de kust van Afrika.

Vanwege de verschillende klimaten die er heersen en een verscheidenheid aan landschappen wordt het ook wel een 'mini-continent' genoemd. De lange stranden en witte zandduinen staan i contrast met groene ravijnen en pittoreske dorpjes. Een derde van het eiland is door UNESCO tot biosfeerreservaat verklaard.

Over Tenerife:

Van de Canarische Eilanden is Tenerife het grootste en bekendste. Het heeft een kustlijn van 350 km en trekt jaarlijks meer 10 miljoen bezoekers.

De voornaamste reden dat mensen op Tenerife neerstrijken is de zon die het hele jaar schijnt. Hierdoor is de kust van Tenerife de populairste winterzon bestemming van de Britten.

Naast de fantastische stranden en zonneschijn heeft deze plek nog veel meer te bieden, waaronder ravijnen, klippen, bossen en zelfs fossielen van pre-historische dieren. Er bestaat geen twijfel dat elke bezoeker met een onvergetelijke ervaring Tenerife zal verlaten.